Automate your Marketing
with Womplify




 
p-o-y-o-g-r-a-p-h-e-r :)

By: dell idrus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Jan-2009 05:01 Email | Share | | Bookmark
simba

 


kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia.

dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua terus elok dah luka dia..

skang simba dah baik dah.. tp sejak sehari dua ni tgk mcm nak naik balik. mana taknye.. budak ni suka golek2 baring2 sondol2 kat memana je dia suka.. ari tu atas jalan tar ada air lopak bekas ujan pon dia bedal gak golek2. isk2..



Saturday, 6-Dec-2008 11:18 Email | Share | | Bookmark
awana kijal

ngeeee
the luvly beach
gaya apo ntah ni hehe
View all 5 photos...


last week, me n hubby pgi awana kijal, tganu. tp bukan honeymoon, sbb kena pegi field trip/meeting kat kerteh. alang2, hubby ikut sama.. hehehe.. kiranya pre-honeymoon la kot memandangkan kitorg tak sempat nak pegi lagi sbb masing2 tak banyak cuti.. insya allah taun depan pgi..

kitorg kuar rumah kul 945.. smpi kerteh kul 1.. mmg laju gaban la raja bawak keter.. isk2.. aku halfway dah pengsan.. bukak2 mata je dah smpi kat tugu "selamat datang ke terengganu" hahhaa teruk btol. mcm biasa, tido patah leher.

tak sempat nak bergambar sgt.. ptg tu kul 3pm dah kena attend meeting, lewat ptg after meeting tu kitorg sempat la jalan2 tepi pantai kat situ.. itupun takleh mandi sbb bendera merah. ombak pun nampak kuat semacam je. takot plak tgk.

tgh amik gambar tu tetiba ada tok arab sorg ni pengsan, kejang kot. lama gak tu dia kejang, baru la ambulans dtg. itu pun dia dah boleh bangun dah. apara.. tak efficient btol la.. ni kalau orang HSE dtg check ke apa mesti kantoi gila awana nye HSE. sian tok arab tu tgu lama. sebaik dia tak keras terus.

the next day, aku pegi field trip.. lawat Terengganu Crude Oil Terminal (TCOT)/On Slug Catcher(OSC) dgn Onshore Gas Terminal (OGT). at least paham jugak la how the process is and all.. well i dont have to explain all here. raja pulak pegi amik gambar merata2.. sian dia mesti bosan tgu aku..

we headed to KL around 3pm and terus pegi visit Kokna yg dah selamat melahirkan baby first dia kat hospital pakar annur, bangi. seblum tu singgah kajang amik umi skali. smpi rumah kul 10 mlm.. sebaik esok tu aku coti.. heheheh




Tuesday, 7-Oct-2008 02:12 Email | Share | | Bookmark
...

 





alhamdulillah.


Monday, 21-Jul-2008 17:26 Email | Share | | Bookmark
my cousin's wedding



fuhfuh.. baru balik kursus 3 minggu.. mmg banyak la kena edit nih.. xpe pelan2 kayoh.atiqah is my cousin.. kenduri kat jitra.. umo baru 23.. diorg ni sebaya.. muda2 da kawin.. alhamdulillah =)


Thursday, 15-May-2008 16:58 Email | Share | | Bookmark
:)

 
 
 



this is nurul, one of my bestfrens.. we've known each other, lived together, and masak together during our good ol' mmu days.. she was my partner-in-crime hehe.. rindunya zaman muda2 dulu! its been a while since we last lepak2.. rasanya dah dekat sebulan kot? masa kitorg shoot ni. .fairuz wasnt around.. dia dah balik rumah dah.

best la dpt jumpa balik kwn2 sume... well.. tak ramai pun.. me, aefa, dira, kak yah (and seekor lalat besar. malasla nak mention nama dia). we took pictures like mad.. and im quite happy with the outcome. tanak upload lg sbb blum habis edit hehe.

to nurul n fairuz, selamat bertunang. semoga berkekalan smpi bebila. love u guys to death!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net