p-o-y-o-g-r-a-p-h-e-r :)

By: dell idrus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Apr-2008 11:15 Email | Share | | Bookmark
budap



budap ni sgt kiut. mcm photographer dia. hehe.


Wednesday, 9-Apr-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
stupid.

i dont feel like posting pictures today. i feel like writing. well, its not my forte though, but i need to get it outta my head!

here goes..

stop being such a pain in the ass. full stop.


Friday, 28-Mar-2008 18:11 Email | Share | | Bookmark
weddings and more weddings!

 


its 2 bloody am in the morning and my eyes are still wide open. i think im having sleeping disorder. for a while je la sbb nxt week dah masuk opis baru. masuk hari ni dah 3 hari cuti.. rasa mcm lama. tapi bila pikir balik.. aku tak buat apa sgt 3 hari ni. makan tido lipat baju setel loan amik keter baru bayar bill edit gambar (mcm banyak la pulak).

dah lama jugak tak kuar amik gambar suka2. dah start busy dgn weddings. (which is good). nak kena brush up balik editing skills (ada skill ke pun? hahaha).

gambar bwh ni tak update lg kat www.digitalsyndicate.com.my.. tp saja nak update kat fp personal dulu sbb dah takde pic lain dah nak diupload.. hehe.. i will update more pics at DS' soon. (dunno how soon is soon but i think im gonna puke now). edit sampai muntah hijaw.


Thursday, 7-Feb-2008 17:30 Email | Share | | Bookmark
abah's bday

the place.
the naughty I
the cheeky I
View all 15 photos...


abah's 57th bday celebration @ bora asmara.
everybody was there - abah, mak, kekta n family, kokna n bobo, me, raja and saidah & hubby.

hope you love the digicam abah!

luv,
anak, menantu dan bakal menantu.



Sunday, 3-Feb-2008 06:15 Email | Share | | Bookmark
photohunting @ kuala selangor, 2 Feb

 
 
 
View all 9 photos...

monyet ni garang.. makcik angkat bela.. tak tau lak nama dia apa.. tak sempat nak tanya hehe.


ikang kering (sebaik idung aku sumbat.. tak la bau sgt)


uncle ni mmg sempoi.. lagi dipuji lagi dia posing maut


model of the day.. hehe


motor cabuk sapa tah (B&W preset from camera)


pasar ikan


hose (B&W preset from camera)


ikang dalam beseng


bakul ikang hehe. (B&W preset from camera)

semalam, me and raja join aktiviti photohunting kat Homestay Sg Sireh, Kuala Selangor. Raja amik Jukie (http://xjukie.fotopages.com) kat Keramat, pastu baru amik aku, stret pi Jejantas Sg Buloh. Sampai sana, dah ramai org dah, patutnya berkumpul 730 tapi kitorg smpi almost 9. Hehehe.. Stop kejap je, briefing and amik t-shirt.

Bila agak2 dah ramai ada tu, kitorg kuar exit Sg Buloh n terus ke Masjid Kuala Selangor. Dalam sejam lebih gak la kot.. sbb jalan bengkang-bengkok n banyak lori. Sampai kat Masjid, tunggu lagi 3-4 kete yg ter'miss', pastu gerak terus ke homestay tu. Jalan masuk ke dalam dari main road pun dah dekat 8km. kat situ, Encik Selamat n pakcik apa tah welcome kitorg kat dewan serbaguna. dpt mkn meehun(pedas tp sedap) n kuih2 skit seblum kitorg dipecah mengikut kumpulan & rumah keluarga angkat memasing. Umah Mak angkat aku besar gila.. bese la umah kampung. dia masak pun sedap.. padahal makan ikan goreng, sambal belacan, timun, sayur masak lemak dgn telur masin je. banyak gak la aku makan.. licin sepinggan.

kul 3 baru semua berkumpul balik kat dewan tu.. patutnye kul 2. semua dah mcm malas2 sbb kenyang mkn kat umah family angkat.. nak mengulor je la tu. kul 330 baru gerak in groups.. ada yg pegi sawah, ada yang pegi kg nelayan. aku tak minat sawah, so aku, raja, jukie and husaini (http://turbovtec.fotopages.com) gerak gi kg nelayan. tak sempat amik banyak gambar, aku dgn raja kena balik awal.. gi tgk mira(adik raja) kat kusess... ada makan2 skit sbb besday dia baru lepas (1 feb). kitorg drop husaini dgn jukie kat bukit malawati.. tapi masa tu pun dah mendung.

kul 530 baru gerak dari kusess balik umah. on the way tu hujan.. smpi umah kul 645. fuh fuh.. what a day. penat sbb jalan jauh n panas.. n tetiba hujan. ari ni aku selsema dgn batuk lagi. hadoi.



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net