p-o-y-o-g-r-a-p-h-e-r :)

By: dell idrus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
suria perkasa hitam!



Quote:
gambar ni dah lama, 3 taun lepas kot amik.. masa tu ada kelas M.I (Media Innovation) nya aktiviti kat mana tah tak ingat.. hehe.. sebenarnya amik full body natang ni tapi saja edit kasi sekerat badan.. rindu la nak tengok suria perkasa hitam.. teringat kecik2 ponteng ngaji sebab nak tengok citer tu..



Quote:
ha.. ni la gambar suria perkasa hitam.. kalau tak caya try google.. mmg ada dua dua cerita.. suria perkasa hitam and kesatria baja hitam.. yg penting dua dua best! hiyarghhhhhhhhh bzzz bzzzzzzzzzzzttttttttttt


Monday, 24-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
marilah menuju kejayaan



Quote:
IKEA Staircase @ dawn


Friday, 21-Jul-2006 04:15 Email | Share | | Bookmark
KLCC






Quote:
saja gatal upload.. tadak gambaq dah ni.. hehe btw.. gambar ni amik guna RAW format lagi.. sengaja buat high contrast dua2 gambar ni.... .. RAW RAWks!


Wednesday, 12-Jul-2006 14:23 Email | Share | | Bookmark
saya




Quote:
emm.. tak igt la masa umur baper bulan ni.. rasanya 5-6 bulan kot.. heheh


Saturday, 8-Jul-2006 06:59 Email | Share | | Bookmark
adik kecik

 


budak ni sangat blur


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net