p-o-y-o-g-r-a-p-h-e-r :)

By: dell idrus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Feb-2007 13:56 Email | Share | | Bookmark

 


sebenarnya malas nak update.. sbb mmg takde gambar pun.. dah berbulan2 tak kuar suka2 amik gambar.. what a life, heh!

since kak siti ruzaimah dah tagged saya, saya pun terpaksa pikir 6 benda yg 'pelik' pasal saya..aiseh.. ni yg lomah ni! hhuhu.. neway sis ct, thanks a lot for tagging me.. never thot someone wud tag me tho.. hehehe

so, here's mine:

1. suka tido dgn bantal banyak2.. sbb selalu rasa tak secure.
2. tak suka makan sayur hijau.. sayur kaler lain suka.. hehe
3. animal lover tak ingat dunia punya.. tak kisah la binatang apa, mengkarung ke biawak ke, semua sayang..
4. ada low platelet disease.. haih..
5. kalau cakap tak suka tu, mmg tak suka.. jgn la ada org paksa.. mmg naik angin terus hehe..
6. tak minum caffeine, nanti pening kepala + loya..

mari kita lihat siapa yg kena!

1. http://wha787.fotopages.com (u know who u are)
2. http://ituyangkitamau.fotopages.com (fio)
3. http://syarifahemi.fotopages.com (din + emi)
4. http://rilekrilek.fotopages.com (amir)
5. http://jeebsion.fotopages.com (najib)
6. http://turbovtec.fotopages.com (husaini)

dah.


Saturday, 10-Feb-2007 18:59 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...








tadi ptg gi shoot din and emi's wedding at pandan, KL. mmg best sgt, walaupun penat, we had a great time today, sbb kitorg buat outdoor photoshoot skali kat klcc. hihi

to see more pics, pls visit www.digitalsyndicate.com.my


Thursday, 1-Feb-2007 16:07 Email | Share | | Bookmark
abah saya!



Quote:
gambar ni dah lama dah scan, korek2 dlm pc baru terjumpa. masa ni abah baru form 4 kot, rasanya la, tak sure. kat Derma English School, Perlis. Skang no more ingrish skool, dah jadi skolah menengah biasa dah. ehem.. hensem kan abah saya? like father like daughter!


Tuesday, 16-Jan-2007 16:03 Email | Share | | Bookmark
idaman.

 


Quote:
haih. bila ntah nak ada gambaq lain ni.. balek2 tgk gambar org kawen hehe.. ni pun hantaran orang.. tapi nak upload gak


Thursday, 28-Dec-2006 20:36 Email | Share | | Bookmark
pulau jerejak



Quote:
Jerejak
From Wikipedia, the free encyclopedia

Pulau Jerejak (Jerejak Island) is a 362 hectare island located off the southeastern tip of Penang, Malaysia, a short ferry ride from Bayan Lepas, Penang. It was formerly a penal colony.

Plans were made to redevelop Jerejak into a resort in 2000 and this resulted in the closure of the more "unsavoury" institutions in the island like the sanatorium and prison. In January 2004, the Jerejak Resort & Spa was opened for business. The resort was built over the area once occupied by the leprosarium.

This development remains somewhat controversial with concerns about the systematic removal of the island's historical remains and heritage and the impact on Jerejak's fragile eco-system.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net