p-o-y-o-g-r-a-p-h-e-r :)

By: dell idrus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Dec-2008 11:18 Email | Share | Bookmark
awana kijal

ngeeee
the luvly beach
gaya apo ntah ni hehe
benda tu yg besar ke aku yg terlebih kecik?
up up and away!


last week, me n hubby pgi awana kijal, tganu. tp bukan honeymoon, sbb kena pegi field trip/meeting kat kerteh. alang2, hubby ikut sama.. hehehe.. kiranya pre-honeymoon la kot memandangkan kitorg tak sempat nak pegi lagi sbb masing2 tak banyak cuti.. insya allah taun depan pgi..

kitorg kuar rumah kul 945.. smpi kerteh kul 1.. mmg laju gaban la raja bawak keter.. isk2.. aku halfway dah pengsan.. bukak2 mata je dah smpi kat tugu "selamat datang ke terengganu" hahhaa teruk btol. mcm biasa, tido patah leher.

tak sempat nak bergambar sgt.. ptg tu kul 3pm dah kena attend meeting, lewat ptg after meeting tu kitorg sempat la jalan2 tepi pantai kat situ.. itupun takleh mandi sbb bendera merah. ombak pun nampak kuat semacam je. takot plak tgk.

tgh amik gambar tu tetiba ada tok arab sorg ni pengsan, kejang kot. lama gak tu dia kejang, baru la ambulans dtg. itu pun dia dah boleh bangun dah. apara.. tak efficient btol la.. ni kalau orang HSE dtg check ke apa mesti kantoi gila awana nye HSE. sian tok arab tu tgu lama. sebaik dia tak keras terus.

the next day, aku pegi field trip.. lawat Terengganu Crude Oil Terminal (TCOT)/On Slug Catcher(OSC) dgn Onshore Gas Terminal (OGT). at least paham jugak la how the process is and all.. well i dont have to explain all here. raja pulak pegi amik gambar merata2.. sian dia mesti bosan tgu aku..

we headed to KL around 3pm and terus pegi visit Kokna yg dah selamat melahirkan baby first dia kat hospital pakar annur, bangi. seblum tu singgah kajang amik umi skali. smpi rumah kul 10 mlm.. sebaik esok tu aku coti.. heheheh




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net